بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (441.31 K)
عنوان دوره: سیزدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه محقق اردبیلی
2دانشیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه محقق اردبیلی
3استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه محقق اردبیلی
4دانش آموخته دکتری گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
کلیدواژه ها