بررسی و مقایسه تغییرات رایحه، رنگ و ویتامبن ث برگه های خشک شده پرتقال در خشک کن های فریز درایر و هوای داغ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سیزدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران
2دانشیار مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی همدان، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران
3استادیار مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی سنقر، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران
چکیده
کلیدواژه ها