مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
2استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
3دانشجوی سابق کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده
کلیدواژه ها