بررسی اثرات دور خردکن، دما و زمان همزدن بر کمیت و کیفیت روغن به دست آمده از زیتون رقم روغنی با استفاده از خردکن چکشی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (332.95 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه تهران
2استاد گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه تهران
3عضو هیأت علمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
4دانشیار گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها