بررسی اثرتغییرات دمای خشک کردن و زمان نگهداری بر میزان عدد پراکسید و چربی استخراجی دو رقم پسته تجاری

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (435.4 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مکانیک بیوسیستم، دانشگاه شهرکرد
2عضو هیئت علمی گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه شهرکرد
3عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات پسته کشور، رفسنجان
4عضو هیئت گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها