ارزیابی اثر ارتفاع برگ‌چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده(کد مقاله 373)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (400.04 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1کارشناس ارشد مکانیزاسیون
2دکتری مکانیک ماشین‌های کشاورزی، عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، کرج
3دکتری مکانیک ماشین‌های کشاورزی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ذزفول، تهران
4کارشناس خاکشناسی، کارشناس مرکز تحقیقات چای کشور، رشت، ایستگاه چای فشالم
چکیده
کلیدواژه ها