تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.07 MB)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
2دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
3استادیار گروه مهندسی ماشینهای صنایع غذایی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده
کلیدواژه ها