بررسی اثر رقیق سازی شیر گاو با آب بر تغییر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخصه های رنگی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک بیوسیستم، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3دانشجوی کارشناسی گروه مهندسی ماشین ها صنایع غذایی، پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
4دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
5دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک بیوسیستم، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها