بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایه های سیب در خشک کن ماکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (672.96 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران
2استادیار، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران
3گروه ماشین های کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی مغان
چکیده
کلیدواژه ها