بررسی اثر دما، زمان و توان اولتراسونیک بر عدد اسیدی و پراکسید روغن حیوانی در فرآیند بوبری

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.25 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی دکتری، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان ، کرمان، ایران
2استادیار، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان ، کرمان، ایران
3استادیار، گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان ، کرمان، ایران
چکیده
کلیدواژه ها