نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 بهینه‌سازی‌فرایند نیم پخت‌کردن شلتوک‌با‌کمک‌امواج‌مایکروویو‌
سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ ناصر صفر رضوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (669.61 K)

2 اثر خیساندن چند مرحله ای بر استحکام خمشی شلتوک نیم پخت شده
سید مهدی نصیری؛ ناصر صفر رضوی زاده؛ مطهره عبدی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.94 K)

3 تعیین درصد برنج خرد شده با واکاوی بافت تصویر
مهدی نصیری؛ عبدالعباس جعفری؛ میثم شفیع؛ داریوش زارع؛ ناصر صفر رضوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.16 K)