| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بهینهسازیفرایند نیم پختکردن شلتوکباکمکامواجمایکروویو | |
| سید مهدی نصیری، مطهره عبدی راد، ناصر صفر رضوی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 669.61 K | ||
| 2 | اثر خیساندن چند مرحله ای بر استحکام خمشی شلتوک نیم پخت شده | |
| سید مهدی نصیری، ناصر صفر رضوی زاده، مطهره عبدی راد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 506.94 K | ||
| 3 | تعیین درصد برنج خرد شده با واکاوی بافت تصویر | |
| مهدی نصیری، عبدالعباس جعفری، میثم شفیع، داریوش زارع، ناصر صفر رضوی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 137.16 K | ||