کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | مقایسه مدل های رگرسیونی با شبکه عصبی در پیش بینی خواص کیفی سیب با پوشش خوراکی | |
محمد هادی موحد نژاد، محمد هادی خوش تقاضا، سعید مینایی، محمد جلال الدین ظهوریان مهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (762.02 K) | ||
2 | کاربرد پوششهای خوراکی در مواد غذایی | |
سپیده کیانی قلعه سرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (608.99 K) | ||
3 | اثر پوشش دهی ژل آلوئه ورا و موسیلاژ بذر ریحان بر انبارداری و کیفیت میوه گیلاس رقم تکدانه | |
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.74 MB) |