| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | مقایسه مدل های رگرسیونی با شبکه عصبی در پیش بینی خواص کیفی سیب با پوشش خوراکی | |
| محمد هادی موحد نژاد، محمد هادی خوش تقاضا، سعید مینایی، محمد جلال الدین ظهوریان مهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 762.02 K | ||
| 2 | کاربرد پوششهای خوراکی در مواد غذایی | |
| سپیده کیانی قلعه سرد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 608.99 K | ||
| 3 | اثر پوشش دهی ژل آلوئه ورا و موسیلاژ بذر ریحان بر انبارداری و کیفیت میوه گیلاس رقم تکدانه | |
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.74 M | ||