کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی محتوای رطوبتی در طی فرآیند خشک کردن انگور (548)
ناصر بهروزی خزاعی؛ تیمور توکلی؛ رضا امیری چایجان؛ محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.68 K)

2 مروری بر مزایا و معایب ترکیب خشک کن های مایکروویو و هوای گرم
ابوالفضل قلیخانی؛ ناهید عقیلی ناطق؛ شاهین رفیعی؛ سلیمان حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.21 K)

3 مدل سازی ریاضی سینیتیک خشک شدن گیاه نعناع فلفلی (L piperita mentha)
نگین حاجی ویسه؛ ناصر بهروزی خزایی؛ هادی صمیمی اخیجهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)