کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی و مطالعه چگونگی افزایش ترک و کاهش راندمان برنج کمل در مدت زمان های مختل بعد از پروسه خشک کردن(601) | |
جعفر هاشمی، رضا طباطبایی، ناوتو شیمیزو، توشینیرو کیمورا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.54 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی و مطالعه چگونگی افزایش ترک و کاهش راندمان برنج کمل در مدت زمان های مختل بعد از پروسه خشک کردن(601) | |
جعفر هاشمی، رضا طباطبایی، ناوتو شیمیزو، توشینیرو کیمورا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.54 K) |