توسعة مدل پیشبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از شبکة عصبی مصنوعی

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی XML اصل مقاله (286.98 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی
2استاد گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی
3دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشگاه محقق اردبیل
چکیده
کلیدواژه ها