تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز
2دانشجوی دکتری بخش مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه شیراز
3دانشجوی کارشناسی ارشد بخش مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه شیراز
4استادیار بخش مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه شیراز
چکیده
کلیدواژه ها