بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن 4توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (254.11 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1استادیار گروه مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه گیلان و عضو قطب علمی برنج کشور
2دانشجوی سابق کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه گیلان
3استادیار مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
4کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی
چکیده
کلیدواژه ها