برآورد انرژی لازم برای پخت مطلوب نان در تنور آزمایشگاهی از طریق انتقال حرارت و انتقال جرم و مقایسه بین آن ها

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (203.81 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون
2استادیار مکانیک گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه تهران
3دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها