برآورد انرژی لازم برای پخت مطلوب نان در تنور آزمایشگاهی از طریق انتقال حرارت و انتقال جرم و مقایسه بین آن ها
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون
2استادیار مکانیک گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه تهران
3دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها