تعیین بهترین شرایط خشک کردن برگه چای سبز با در نظر گرفتن کمترین میزان تغییر رنگ در محصول

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (206.49 K)
عنوان دوره: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مکانیک ماشین های کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2استاد گروه مکانیک ماشین های کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3دانش آموخته دکتری گروه مکانیک ماشین های کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها