بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی در فرآیند پودرسازی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی، دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم،
2دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم
3دانشجوی دکتری مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه بوعلیسینا، دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم
چکیده
کلیدواژه ها