بررسی میزان آبگریزی ظروف سلولزی تهیه شده از کاه برنج با پوشش دهی موم عسل

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.14 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2دانشیار گروه مکانیک بیوسیتم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3دانشیار گروه چوب و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها