بررسی خواص بافتی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.39 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم
2دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم
3دانشیار گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی همدان، دانشکده بهداشت، گروه تغذیه و بهداشت مواد غذایی
چکیده
کلیدواژه ها