اندازه گیری‌الکتروشیمیایی‌ کافئیک‌ اسید‌ با‌ استفاده‌ از‌ الکترود‌ خمیر‌ ‌کربن‌ اصلاح شده‌ با‌ TiO2/SWCNTs/ILدر‌ نمونه های‌ غذایی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1016.03 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی، آمل، ایران
2دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی، آمل، ایران
3دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی، آمل، ایران
چکیده
کلیدواژه ها