تأثیر جت پلاسمای سرد بر عمر ماندگاری و ویژگی های کیفی توت فرنگی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (755.12 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
2دانشیار، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
3استادیار فن آوری های پس از تولید، پژوهشکده کشاورزی، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
4دانشیار پژوهشکده لیزر و پلاسما، دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
کلیدواژه ها