نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 طبقه بندی فلفل دلمه ای مبتنی بر ماشین بینایی با استفاده از شبکه های عصبی کانولوشنی
خالد محی الدین؛ محمود امید؛ محمود سلطانی فیروز؛ امین نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (755.81 K)

2 خواص برشی و خمشی شاخه درختان آلبالو و گردو
امین نصیری؛ شاهین رفیعی؛ محمدعلی ابراهیمی؛ حسین مبلی؛ علی رجبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (670.88 K)

3 بررسی ویژگی های برشی و خمشی شاخه گل رز و بادام
سلمان حبیبی گودرزی؛ شاهین رفیعی؛ امین نصیری؛ علی جعفری؛ علی رجبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (571.26 K)