نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 طبقه بندی فلفل دلمه ای مبتنی بر ماشین بینایی با استفاده از شبکه های عصبی کانولوشنی
خالد محی الدین، محمود امید، محمود سلطانی فیروز، امین نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 755.81 K

2 خواص برشی و خمشی شاخه درختان آلبالو و گردو
امین نصیری، شاهین رفیعی، محمدعلی ابراهیمی، حسین مبلی، علی رجبی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 670.88 K

3 بررسی ویژگی های برشی و خمشی شاخه گل رز و بادام
سلمان حبیبی گودرزی، شاهین رفیعی، امین نصیری، علی جعفری، علی رجبی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 571.26 K