| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی | |
| حمید حیدری مقتدر، ابراهیم احمدی، عادل توسلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 485.44 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی | |
| حمید حیدری مقتدر، ابراهیم احمدی، عادل توسلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 485.44 K | ||