ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 جایگاه تحقیق و توسعه در کارخانه صنایع غذایی آذین شوشتر(مجید) (مقاله اعلام نیاز پژوهش کاربردی)
نسرین فرجی، سهیلا فرجی، ساسان قنادان
مشاهده مقاله اصل مقاله 925.4 K

2 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگاسه
نسرین فرجی، سهیلا فرجی، ساسان قنادان
مشاهده مقاله اصل مقاله 500.96 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب