| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک | |
| میلاد اسدی، ابراهیم احمدی، فخرالدین صالحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M | ||
| 2 | مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ و انتقال حرارت در طی فرآیند سرخ کردن کدوخورشتی | |
| فخرالدین صالحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.43 M | ||
| 3 | مدل سازی سینتیک خشک کردن الیه نازک زردآلو با استفاده از خشک کن فروسرخ | |
| فخرالدین صالحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M | ||