نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک | |
میلاد اسدی، ابراهیم احمدی، فخرالدین صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
2 | مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ و انتقال حرارت در طی فرآیند سرخ کردن کدوخورشتی | |
فخرالدین صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB) | ||
3 | مدل سازی سینتیک خشک کردن الیه نازک زردآلو با استفاده از خشک کن فروسرخ | |
فخرالدین صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) |