ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 1

1 نقش اکستروژن در فرآوری مواد غذایی و تأثیر این فرآیند بر ویژگی های حسی، تغذیه ای و میکروبی این محصولات
طاهره ذبیح پور، پیمان ابراهیمی، آزاده قربانی حسن سرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 971.25 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب