| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک | |
| میلاد اسدی، ابراهیم احمدی، فخرالدین صالحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر پودر هویج بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کیفی و ماندگاری نان سنگک | |
| میلاد اسدی، ابراهیم احمدی، فخرالدین صالحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M | ||