کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی | |
زهرا ندیم، ابراهیم احمدی، ایوب سلطانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.24 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی | |
زهرا ندیم، ابراهیم احمدی، ایوب سلطانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.24 K) |