کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی | |
حمید حیدری مقتدر، ابراهیم احمدی، عادل توسلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.44 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی | |
حمید حیدری مقتدر، ابراهیم احمدی، عادل توسلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.44 K) |