| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه تغییرات آسکوربیک اسید در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی به روش های جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیبی | |
| صدف محبی، پرویز احمدی مقدم، فاروق شریفیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 578.38 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه تغییرات آسکوربیک اسید در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی به روش های جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیبی | |
| صدف محبی، پرویز احمدی مقدم، فاروق شریفیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 578.38 K | ||