کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه تغییرات آسکوربیک اسید در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی به روش های جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیبی | |
صدف محبی، پرویز احمدی مقدم، فاروق شریفیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (578.38 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه تغییرات آسکوربیک اسید در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی به روش های جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیبی | |
صدف محبی، پرویز احمدی مقدم، فاروق شریفیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (578.38 K) |