کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن(225)
علی ماشاءاله کرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.51 K)

2 بهینه سازی مصرف انرژی در تولید فندق: مطالعه موردی شهرستان رودسر در استان گیلان
اشکان نبوی پله سرائی؛ حسن قاسمی مبتکر؛ میرحسین پیمان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.33 K)

3 طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه اندازه بندی فندق
علی ماشاءاله کرمانی؛ شهریار کوراوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (640.85 K)

4 تعیین شرایط بهینه فندق خشک شده به روش مادون قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ
مریم احمدی قویدلان؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (716.61 K)

5 ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار میکروویو
مریم احمدی قویدلان؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (549.89 K)

6 بررسی خواص بیومکانیک چوب فندق(382)
ناصر مهریاری لیما؛ یاسر نوربخش؛ نصیر موسی بابائی؛ علی حسن پور؛ علاءالدین رحمانی دیدار؛ اسعد مدرس مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.47 K)

7 خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فندق
سارا تونس؛ داریوش صفرزاده؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (794.4 K)

8 بررسی سینتیک خشک شدن، ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی در فرآیند خشک کردن فندق
زهرا یوسفی؛ حمیدرضا گازر؛ کبری تجدد طلب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (583.23 K)