ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 1

1 مقایسه تغییرات آسکوربیک اسید در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی به روش های جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیبی
صدف محبی، پرویز احمدی مقدم، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 578.38 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب