کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 بررسی تاثیر برخی عوامل بر راندمان برنج سالم در دو رقم متداول استان گیلان طی فرآیند نیم پز کردن
عادل احمدی آرا؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ فاطمه رحیمی اجدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.95 K)

2 بررسی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استان گیلان
عادل احمدی آرا؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ محمدباقر دهپور؛ ایرج باقری؛ فاطمه رحیمی اجدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.92 K)