کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استان گیلان | |
عادل احمدی آرا؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ محمدباقر دهپور؛ ایرج باقری؛ فاطمه رحیمی اجدادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.92 K) | ||
2 | تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج | |
احسان نصرنیا؛ مرتضی صادقی؛ امین اله معصومی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.87 K) | ||
3 | بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج | |
سید حسین پیمان؛ علی ویسی؛ سعید قنبری آزاد پاشاکی؛ شبنم بابا زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (800.77 K) |