کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استان گیلان
عادل احمدی آرا، عزت اله عسکری اصلی ارده، محمدباقر دهپور، ایرج باقری، فاطمه رحیمی اجدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.92 K)

2 تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج
احسان نصرنیا، مرتضی صادقی، امین اله معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.87 K)

3 بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج
سید حسین پیمان، علی ویسی، سعید قنبری آزاد پاشاکی، شبنم بابا زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (800.77 K)