| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استان گیلان | |
| عادل احمدی آرا، عزت اله عسکری اصلی ارده، محمدباقر دهپور، ایرج باقری، فاطمه رحیمی اجدادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 541.92 K | ||
| 2 | تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج | |
| احسان نصرنیا، مرتضی صادقی، امین اله معصومی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 309.87 K | ||
| 3 | بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج | |
| سید حسین پیمان، علی ویسی، سعید قنبری آزاد پاشاکی، شبنم بابا زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 800.77 K | ||