کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استان گیلان
عادل احمدی آرا؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ محمدباقر دهپور؛ ایرج باقری؛ فاطمه رحیمی اجدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.92 K)

2 تأثیر شرایط مختلف عملیات خشک کردن و تمپرینگ بر کیفیت سفید شدگی برنج
احسان نصرنیا؛ مرتضی صادقی؛ امین اله معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.87 K)

3 بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج
سید حسین پیمان؛ علی ویسی؛ سعید قنبری آزاد پاشاکی؛ شبنم بابا زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (800.77 K)