| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی | |
| زهرا ندیم، ابراهیم احمدی، ایوب سلطانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 388.24 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی | |
| زهرا ندیم، ابراهیم احمدی، ایوب سلطانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 388.24 K | ||