| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | پیش بینی برخی خصوصیات فیزیکی (چروکیدگی و رنگ) و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن بسترسیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی | |
| محمد کاوه، رضا امیری چایجان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 441.1 K | ||
| 2 | تعیین برخی خواص فیزیکی بنه زعفران(571) | |
| محمد فرهمند، رضا حسنبیگی، محمد حسین کیانمهر، داوود قنبریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 354.28 K | ||
| 3 | پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی | |
| فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 750.99 K | ||
| 4 | بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه | |
| محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 248.45 K | ||