کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | پیش بینی برخی خصوصیات فیزیکی (چروکیدگی و رنگ) و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن بسترسیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی | |
محمد کاوه، رضا امیری چایجان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.1 K) | ||
2 | تعیین برخی خواص فیزیکی بنه زعفران(571) | |
محمد فرهمند، رضا حسنبیگی، محمد حسین کیانمهر، داوود قنبریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.28 K) | ||
3 | پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی | |
فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.99 K) | ||
4 | بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه | |
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.45 K) |