| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | کاربرد ترکیبات ضدکلوخه ای برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی پودری | |
| پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 825.25 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | کاربرد ترکیبات ضدکلوخه ای برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی پودری | |
| پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 825.25 K | ||