کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | نقش اکستروژن در فرآوری مواد غذایی و تأثیر این فرآیند بر ویژگی های حسی، تغذیه ای و میکروبی این محصولات | |
طاهره ذبیح پور، پیمان ابراهیمی، آزاده قربانی حسن سرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (971.25 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | نقش اکستروژن در فرآوری مواد غذایی و تأثیر این فرآیند بر ویژگی های حسی، تغذیه ای و میکروبی این محصولات | |
طاهره ذبیح پور، پیمان ابراهیمی، آزاده قربانی حسن سرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (971.25 K) |