کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 درجه بندی مرکبات با استفاده از نیروی گریز از مرکز و ثقل(34)
رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.85 K)

2 مدل سازی چند متغیره مدت زمان بالا آمدن پرتقال خونی
مهدی کاکائی؛ رضا حیدری مقدم؛ کامران خیرعلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.28 K)

3 ارزیابی عملکرد یک خشک کن کنترل آتمسفر و مقایسه آن با سیستم نرمال
حامد همایونفر؛ رضا امیری چایجان؛ حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.53 MB)

4 توسعه سامانه الکترونیکی برای تعیین جرم و حجم پرتقال با حسگرهای فراصوتی
حسن مسعودی-
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.41 MB)

5 تعیین و مقایسه خواص فیزیکی دو رقم پرتقال منطقه شمال
علی اکبر دادور؛ مهدی خجسته پور؛ حسن صدرنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.19 K)

6 آنالیز چند متغیره طیف های Vis/NIR بازتابی بر پایه تبدیل موجک برای تشخیص غیر مخرب و همزمان رنگ و pH پرتقال
بهاره جمشیدی؛ سعیده مینایی؛ عزالدین مهاجرانی؛ حسن قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.29 K)

7 تاثیر اندازه میوه پرتقال بر برخی خواص مکانیکی میوه پرتقال رقم والنسیا
علی اکبر دادور؛ مهدی خجسته پور؛ حسن صدرنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.52 K)

8 اسپکتروسکوپی Vis/NIR برای طبقه بندی غیر مخرب پرتقال ها بر اساس واریته
بهاره جمشیدی؛ سعید مینایی؛ عزالدین مهاجرانی؛ حسن قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.04 K)

9 تأثیر پوشش سطحی و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در کیفیت و عمر انبارداری میوه پرتقال
رضا طباطبایی کلور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

10 مدلسازی رگرسیونی جرم و حجم پرتقال برای استفاده در سامانه های نوین درجه بندی
حسن مسعودی؛ عباس روحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (764.5 K)