نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 ارائه مدل ریاضی نرخ تبخیر برای خشک شدن لایه نازک آلبالو (Prunus cerasus L.) (148)
حامد مهرآور؛ محمدحسین کیانمهر؛ مرتضی آغباشلو؛ اکبر محمد عرب حسینی؛ هادی صمیمی اخیجهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (543.52 K)

2 تصویربرداری بر خط در خشک کردن به روش مایکروویو با تابش پیوسته و بررسی تغییر شکل و رنگ برگه های نازک سیب
ابوالفضل قلیخانی؛ شاهین رفیعی؛ ناهید عقیلی ناطق؛ مرتضی آغباشلو؛ سلیمان حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (667.49 K)

3 ارزیابی مدل های خشک شدنلایه نازک برای توصیف سینتیک خشک کردن زرشک(149)
مرتضی آغباشلو؛ حمدحسین کیانمهر؛ اکبر محمد عرب حسینی؛ حامد مهرآور؛ هادی صمیمی اخیجهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.68 K)

4 بررسی اثر مدول الاستیسیته و درصد قند بر ویژگی های خشک شدن زردآلو
اسماعیل میرزایی قلعه؛ شاهین رفیعی؛ علیرضا کیهانی؛ مرتضی آغباشلو؛ فرزاد میرزایی قلعه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.35 K)

5 ساخت و ارزیابی خشک کن هیبریدی مایکروویو - هوای داغ مجهز به سامانه تصویربرداری بر خط
ابوالفضل قلیخانی؛ شاهین رفیعی؛ ناهید عقیلی ناطق؛ مرتضی آغباشلو؛ سلیمان حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (616.06 K)

6 استاد گروه فنی مهندسی بیوسیستم پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران
سینا حسینی؛ مرتضی آغباشلو؛ شاهین رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (992.83 K)

7 سینتیک خشک شدن گردو (Juglans regia. L) در مدت زمان خشک شدن با هوای داغ (150)
مرتضی آغباشلو؛ محمدخسین کیانمهر؛ اکبر محمد عرب حسینی؛ هادی صمیمی اخیجهانی؛ حامد مهرآور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.03 K)