ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 بهینه سازی همزمان ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه فرنگی به شیوه خلائی- مادون قرمز
منوچهر رشیدی، رضا امیری چایجان، علی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.49 M

2 بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی در فرآیند پودرسازی
منوچهر رشیدی، رضا امیری چایجان، علی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.19 M

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب