کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی
شیوا گرجیان؛ تیمور توکلی هشجین؛ محمدهادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.43 K)

2 ارزیابی مدل های خشک شدنلایه نازک برای توصیف سینتیک خشک کردن زرشک(149)
مرتضی آغباشلو؛ حمدحسین کیانمهر؛ اکبر محمد عرب حسینی؛ حامد مهرآور؛ هادی صمیمی اخیجهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.68 K)

3 بررسی مدل‌های خشک‌کردن ورقه‌های نازک میوه موز(392)
فرناز فرهپور؛ عبدالله گل‌محمدی؛ محمد حسین کیانمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.42 K)

4 بررسی و تعیین ضرایب انتشار رطوبتی موثر زرشک (Berberis Vulgaris) در طی فرآیند خشک شدن لایه نازک
شیوا گرجیان؛ تیمور توکلی هشجین؛ محمدهادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (465.13 K)

5 مدلسازی ریاضی خشک کردن لایه نازک قارچ خوراکی(520)
حامد امیرنجات؛ محمدهادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.41 K)

6 خشک کردن لایه نازک برگ نعنا با استفاده از خشک کن خورشیدی جدید
- مرادی؛ - فلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (905.65 K)