کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی | |
شیوا گرجیان، تیمور توکلی هشجین، محمدهادی خوش تقاضا | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 469.43 K | ||
2 | ارزیابی مدل های خشک شدنلایه نازک برای توصیف سینتیک خشک کردن زرشک(149) | |
مرتضی آغباشلو، حمدحسین کیانمهر، اکبر محمد عرب حسینی، حامد مهرآور، هادی صمیمی اخیجهانی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 421.68 K | ||
3 | بررسی مدلهای خشککردن ورقههای نازک میوه موز(392) | |
فرناز فرهپور، عبدالله گلمحمدی، محمد حسین کیانمهر | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.42 K | ||
4 | بررسی و تعیین ضرایب انتشار رطوبتی موثر زرشک (Berberis Vulgaris) در طی فرآیند خشک شدن لایه نازک | |
شیوا گرجیان، تیمور توکلی هشجین، محمدهادی خوش تقاضا | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 465.13 K | ||
5 | مدلسازی ریاضی خشک کردن لایه نازک قارچ خوراکی(520) | |
حامد امیرنجات، محمدهادی خوش تقاضا | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 372.41 K | ||
6 | خشک کردن لایه نازک برگ نعنا با استفاده از خشک کن خورشیدی جدید | |
- مرادی، - فلاحی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 905.65 K |