کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر پیش تیمار روغن اتیل اولئات و پودر کربنات پتاسیم و آب گرم بر سنتیکهای خشک شدن زرشک(600)
ح. چاجی؛ ح. قاسم‌زاده؛ ا. رنجبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (572 K)

2 ارزیابی مدل های خشک شدنلایه نازک برای توصیف سینتیک خشک کردن زرشک(149)
مرتضی آغباشلو؛ حمدحسین کیانمهر؛ اکبر محمد عرب حسینی؛ حامد مهرآور؛ هادی صمیمی اخیجهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.68 K)

3 مدل سازی فرآیند خشک شدن بسترسیال ناپیوسته شلتوک با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مجید خانعلی؛ عسگر خاکپور گیگلو؛ شاهین رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (531.71 K)

4 بررسی اثرات دما و ضخامت محصول بر خشک شدن پسته در خشک کن های صندوقی
حمید رضا گازر؛ سعید مینائی؛ محمد علی رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.25 K)

5 ارزیابی نرخ خشک کردن یونجه ساقه کوبی شده
مریم دانا؛ پرویز احمدی مقدم؛ عادل رضوانی وند فنائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (932.11 K)

6 تعیین ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبزطی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک
مهدی مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (695.77 K)

7 معادلات زمانی فرآیند خشک شدن پسته در خشک کن های مخزنی
حمیدرضا گازر؛ سعید مینایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.17 K)