| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی | |
| فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 750.99 K | ||
| 2 | بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایه های سیب در خشک کن ماکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی | |
| معصومه علیزاده، علی متولی، سید جعفر هاشمی، ابراهیم تقی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 672.96 K | ||