کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی | |
فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.99 K) | ||
2 | بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایه های سیب در خشک کن ماکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی | |
معصومه علیزاده، علی متولی، سید جعفر هاشمی، ابراهیم تقی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (672.96 K) |