کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی طرح های هندسی جدید برای میکرومخلوط کن ها به منظور بهینه سازی اختلاط سیالات غذایی و دارویی
علی وهابی؛ ابوالفضل فتاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (781.53 K)

2 شبیه سازی چروکیدگی ورقه های هویج در خشک شدن با جریان همرفتی
نگار آفاقی سردرود؛ اسعد مدرس مطلق؛ سید صادق سیدلو؛ علی حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB)

3 تعیین ضریب انتشار حرارتی دانه گندم با استفاده از روش دیکرسون (αt)
بهزاد صادقی؛ رضا مهدوی؛ شیرین قطره سامانی؛ بهزاد شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (615.22 K)

4 حرکت دما در گردوی ایرانی (Juglans regia L.) در زمان خشک شدن
امیر بهادر سیفی؛ اکبر عرب حسینی؛ غلامرضا چگینی؛ جواد خزایی؛ محمدحسین کیانمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.14 K)

5 مطالعه و بررسی انتقال حرارت در شرایط جابجایی گرمایی اجباری درمجموعه اجسام متخلخل
ایمان گلپور؛ عادل رضوانی وند فنایی؛ اسد مدرس مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (796.61 K)

6 خشک کردن مواد غذایی و محصولات کشاورزی با استفاده از خشک کن‌های هوای گرم مجهز به ذرات بی‌اثر حامل انرژی
مهدی مرادی حسن‌آباد؛ سعدی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

7 مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ و انتقال حرارت در طی فرآیند سرخ کردن کدوخورشتی
فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)