ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر سینتیک خشک شئن کلزا(309)
حمیدرضا گازر، سعید مینایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
520.72 K
2
تاثیرات شرایط مختلف خشک شدن بر ضریب نفوذ موثر، میزان انرژی فعال سازی و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن لایه نازک گیاه دارویی عناب
علی متولی، احمد عباس زاده، سعید مینایی، محمد هادی خوش تقاضا، برات قبادیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
369.67 K
3
بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب موثر انتشار رطوبت و انرژی فعالسازی برای خشک کردن میوه آلبالو در خشک کن مایکروویو – خلا
سعید مینایی، علی متولی، سلیمان عباسی، عبدالرحمن قادری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
282.49 K
4
ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار میکروویو
مریم احمدی قویدلان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
549.89 K
5
تأثیر شرایط خشک کردن بر پخش رطوبت مؤثر، انرژی فعال سازی و انرژی مورد نیاز در خشک کردن لایه نازک سنجد
احمد عباس زاده مایوان، علی متولی، برات قبادیان، محمدهادی خوش تقاضا، سعید مینایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
466.39 K
6
فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید در دمای دو مرحله ای
محمد غلامی پرشکوهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
401.38 K
7
مطالعه خصوصیات خشک شدن بادمجان با استفاده از خشک کن ترکیبی مایکروویو - جریان هوای گرم
محمد کاوه، فاروق شریفیان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
741.94 K
8
بررسی سینتیک خشک شدن برگ اکالیپتوس(Dehnh camadulensis Eucalyptus )در خشک کن مایکروویو
محسن خواجه پور، محمد زارعین، محمدهادی خوش تقاضا، برات قبادیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
579.7 K
9
مطالعه خشک کردن برگ کلپوره (polium Teucrium )با خشک کن مایکروویو: مدل سازی، سینتیک خشک کردن و جنبه های انرژی
محسن خواجه پور، برات قبادیان، محمد زارعین
مشاهده مقاله
اصل مقاله
766.04 K
10
مدل ریاضی خشک ن لایه نازک کلاله زعفران با هوای داغ(519)
کامران عباسی، رضا حسن بیگی، محمدحسین کیانمهر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
438.27 K
11
بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.45 K
12
بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال
مرتضی همتی، حسین حاجی آقا علیزاده، رضا امیری چایجان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
246.02 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه