کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 پیش بینی مواد جامد قابل حل و اسیدیته قابل تیتر میوه گلابی با استفاده طیف سنجی فروسرخ نزدیک
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

2 بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.31 K)

3 تعیین خواص ویسکوالاستیک میوه گالبی ).Pyrus collunis L)با استفاده از آزمون تنش آسایی
نگین سهرابی، حمیدرضا قاسم زاده، حسین بهفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.78 K)

4 دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی
زهرا اویسی، سعید مینایی، شاهین رفیعی، افشین ایوانی، علی محمد برقعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.02 K)

5 ارزیابی تاثیر دما بر روند خشک شدن محصول سیب و گلابی در خشک کن هوای داغ با بستر ثابت
مرتضی امامی، مجتبی ناصری، فاضل فاضلی، مصطفی پروانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (623.91 K)