کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | پیش بینی مواد جامد قابل حل و اسیدیته قابل تیتر میوه گلابی با استفاده طیف سنجی فروسرخ نزدیک | |
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB) | ||
2 | بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت | |
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.31 K) | ||
3 | تعیین خواص ویسکوالاستیک میوه گالبی ).Pyrus collunis L)با استفاده از آزمون تنش آسایی | |
نگین سهرابی، حمیدرضا قاسم زاده، حسین بهفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.78 K) | ||
4 | دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی | |
زهرا اویسی، سعید مینایی، شاهین رفیعی، افشین ایوانی، علی محمد برقعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.02 K) | ||
5 | ارزیابی تاثیر دما بر روند خشک شدن محصول سیب و گلابی در خشک کن هوای داغ با بستر ثابت | |
مرتضی امامی، مجتبی ناصری، فاضل فاضلی، مصطفی پروانلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (623.91 K) |